Lapas

svētdiena, 2011. gada 10. jūlijs

Krakal pludmale

Vasaras brīvdienas ir kārtīgi iesildītas, aizlaidām uz patiesi skaistu pludmali - KRAKAL!
Izbraucām vēlu, ap pl 2... pēc divarpus stundām bijām pludmalē. Ceļš skaists. Pludmales atrodas Džogdžas Dienvidos, ir jābrauc cauri pilsēta, augšā kalnos un atkal lejā, kur paveras skaistās pludmales. Te katrai ir savs nosaukums, katra no tām ir slavena ar kaut ko īpašu.
eži
Ieradāmies Krakal tieši brīdi pirms saulrieta un tieši brīdi pēc bēguma, tas gan nedaudz saskumdināja mūsu zēnus, jo peldēšana izpalika...


Bēgums paver skaistus koraļļus ar visu to dzīvo dabu, jūras zvaigznēm, zivīm, jūras ežiem un pat ūdensčūskām, no kuras es bēgu, lai gan tā nemaz nedomāja man uzbrukt, vienkārši laiskojās uz mitrajiem koraļļiem. Bet čūska paliek čūska, labāk pa gabalu!

Vērojām kā saule pazūd aiz kalniem, kur starp kokiem spēlējās migla, skaisti, nudien.



tadi mēs forši
Pēc īsas foto sesijas izsalkuši kā vilki devāmies uz Baron pludmali pēc ņammas :) Svaigi ķertas zivis tika uzliktas uz grilla un fritēti daži astoņkāji, mēs tikmēr pie karstām tējām, jo vakari ir vēsi un mēs jakas aizmirsām mājās :D

Un vēlāk jau ar pilniem vēderiem devāmies mājupceļā, atkal kalnā augšā, kur bija mežonīgi auksti, vējš, mocis uz saviem 60-80km/h, uhhhh, sajutās latvijas vēsumiņš. Savā vasaras kleitā nemaz pēc tā neilgojos.

Tāds lūk vienas dienas prieks Džogdžā :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru